Starta om HTC One S (Mjuk omstart)

Om HTC One S kör långsammare än normalt, slutar svara på kommandon eller har ett program som inte fungerar korrekt, kan du försöka med att starta om telefonen och se om det löser problemet.

1. Om skärmen är avstängd trycker du på STRÖM-knappen för att slå på den igen.
  2. Lås upp skärmen.
  3. Tryck på och håll in STRÖM-knappen och tryck sedan på Starta om.
  4. Tryck på Starta om när du blir uppmanad att bekräfta.

HTC One S svarar inte?

Om HTC One S inte svarar när du trycker på skärmen eller knapparna kan du ändå starta om den.
Tryck och håll in STRÖM-knappen i minst tio sekunder. HTC One S startar om automatiskt.