Ange text med spårning
Inställningar & tjänster

Ange text med spårning

Istället för att trycka på knapparna på skärmtangentbordet kan du "‍spåra"‍ för att skriva in ord.
  1. Mata in ett ord genom att föra fingret från en bokstav till en annan.
  2. Lyft fingret när inmatningen är klar. Förslagslistan visar möjliga träffar.
  3. Du kan:
    • Trycka på mellanslagstangenten för att infoga ett markerat ord.
    • Trycka på ett ord i förslagslistan.
    • Trycka på pilen intill förslagslistan för att visa fler alternativ.

Slå på eller stäng av spårinmatning

1. Öppna meddelandepanelen genom att föra fingret över den, och tryck sedan på > Språk och tangenbord.
  2. Klicka på HTC Sense inmatning.
  3. Markera eller avmarkera alternativet Trace-tangentbord.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-s