Ändra ljudinställningar

Växla mellan lägena tyst, vibration och normal

Gör något av följande:
  • Ändra tillbaka från tyst till normalt läge genom att trycka på knappen VOLYM UPP.
  • Ändra tillbaka från vibrationsläge till normalt läge genom att trycka två gånger på knappen VOLYM UPP.
  • På startsidan, öppna meddelandepanelen och tryck sedan på > Ljud > Ljudprofil.

Spela upp ett ljud när du väljer skärmobjekt

1. Öppna meddelandepanelen och tryck sedan på .
  2. Tryck på Ljud.
  3. Markera eller avmarkera alternativet Ljud vid tryck.

Sänka ringvolymen automatiskt

HTC One S har en tyst ringfunktion som automatiskt sänker ringsignalsvolymen när du flyttar enheten.
  1. Öppna meddelandepanelen och tryck sedan på .
  2. Tryck på Ljud.
  3. Välj alternativet Diskret ringning då samtal besvaras.

Gör så att HTC One S ringer högre i din ficka eller väska

För att inte missa inkommande samtal när HTC One S ligger i fickan eller i handväskan, ökar funktionen Fickläge gradvis ringvolymen och vibrerar när du tar emot ett samtal.
  1. Öppna meddelandepanelen och tryck sedan på .
  2. Tryck på Ljud.
  3. Markera alternativet Fickläge.

Växla automatiskt till högtalartelefon

När du sitter i samtal kan du växla till högtalartelefon genom att bara vända upp och ner på HTC One S.
  1. Öppna meddelandepanelen och tryck sedan på .
  2. Tryck på Ljud.
  3. Markera alternativet Vänd för högtalare.