Ansluta till Internet via en dator

Om du tillfälligt inte har tillgång till Internet kan du ändå ansluta till webben via datorns Internetanslutning.

Viktigt:
  • För att säkerställa att USB-drivrutinerna för HTC One S är uppdaterade, installera senaste versionen av HTC Sync Manager på datorn.
  • Du kan behöva stänga av brandväggen i det lokala nätverket. Och om din dator ansluter till Internet via PPP (t.ex. uppringd anslutning, xDSL eller VPN), stöder Internetpassage enbart TCP-protokollet.
  1. Öppna meddelandepanelen och tryck sedan på .
  2. Under Trådlöst och nätverk, tryck på Mer.
  3. Tryck på Delning av mobilt nätverk.
  4. Tryck på USB-nätverksinställning och välj Internetpassage.
  5. Anslut HTC One S till datorn med den medföljande USB-kabeln. Nästa gång HTC One S ansluts till en dator, kommer den att komma ihåg inställningarna.
Tips: Om du ofta växlar mellan USB-sammanlänkning och Internetpassage, välj Delning av smart nätverk för att automatiskt sätta på anslutningstypen du behöver när du ansluter HTC One S till datorn.