Dela din mobila dataanslutning via USB-sammanlänkning
Inställningar & tjänster

Dela din mobila dataanslutning via USB-sammanlänkning

Finns det ingen Internetanslutning tillgänglig för datorn? Inga problem. Använd dataanslutningen för HTC One S för att ansluta till Internet.
Viktigt:
  • För att säkerställa att USB-drivrutinerna för HTC One S är uppdaterade, installera senaste versionen av HTC Sync Manager på datorn.
  • Kontrollera att SIM-kortet är isatt i HTC One S.
  • Du kan behöva lägga till USB-Internetdelning till ditt abonnemang, vilket kan innebära extra kostnader. Kontakta din mobiloperatör för detaljer.
  1. Öppna meddelandepanelen och tryck sedan på .
  2. Kontrollera att den mobila datan är påslagen.
  3. Under Trådlöst och nätverk, tryck på Mer.
  4. Tryck på Delning av mobilt nätverk.
  5. Tryck på USB-nätverksinställning och välj Internetdelning via USB.
  6. Anslut HTC One S till datorn med den medföljande USB-kabeln. Nästa gång HTC One S ansluts till en dator kommer den ihåg inställningarna.
Tips: Om du ofta växlar mellan Internetdelning via USB och Internetpassage, välj Delning av smart nätverk för att automatiskt aktivera den anslutningstyp som behövs när du ansluter HTC One S till datorn.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-s