Kopiera filer till eller från telefonens lagringsutrymme

Du kan kopiera musik, foton och andra filer till HTC One S.
  1. Anslut HTC One S till datorn med den medföljande USB-kabeln. Alternativ för att visa och importera filer visas på dataskärmen.
  2. Välj att visa filer.
  3. Kopiera filerna från datorn till HTC One S eller vice versa.
  4. När filerna har kopierats klart, koppla från HTC One S från datorn.

Du kan använda program för att komma åt telefonens lagringsutrymme (t.ex. Kamera eller Galleri) även om den är ansluten till en dator.