Lyssna på FM-radio

Ratta in och lyssna på dina favoritkanaler med programmet FM-radio.
Viktigt: Du måste först ansluta ett headset till ljuduttaget på HTC One S för att använda FM-radio. FM-radio använder stereoheadsetet som FM-radioantenn.
  1. På startsidan trycker du på > FM-radio.

Första gången du öppnar FM-radio spelar den upp den första FM-stationen som den hittar.

2. Du kan:
    • Tryck på eller för att gå till nästa eller föregående station.
    • Dra i skjutreglaget för att ställa in en frekvens i FM-bandet.
    • Tryck på eller för att fininställa radiofrekvensen uppåt eller nedåt med 0,1 Mhz.
    • Tryck på för att spara en radiostation som favorit.
    • Tryck på för att se andra förinställda stationer och de du markerat som favoriter.
Tips: När du lyssnar på radio och skärmen stängs av, tryck på STRÖM för att slå på skärmen igen. Du kan byta till en annan station direkt via låsskärmen.

Avsluta eller stänga av FM-radio

• Du kan använda andra program medans du lyssnar på radion.
  • Stäng av FM-radio helt och hållet genom att trycka på .

Lyssna på dina favoritstationer

Välj dina favoritstationer och byt enkelt från en station till en annan.
Viktigt: När du lyssnar på din favoritstation på huvudskärmen för FM-radio, tryck på för att markera den som en favorit.
  1. På startsidan för FM-radio, tryck på .
  2. Tryck på > Favoriter.
  3. Tryck på en av stationerna i listan. Stationen som valts visas på startsidan.
  4. Tryck på eller för att lyssna på andra favoritstationer.