Titta på video på YouTube

Använd programmet YouTube för att kolla vilka videoklipp som är populärast på webbplatsen.
  1. På startsidan trycker du på > YouTube.
  2. För fingret till vänster för att visa meddelandepanelen.
  3. Välj en kategori och skrolla igenom listan av videofiler och tryck sedan på den du vill se.
  4. När du visar ett videoklipp kan du:
    • Vänd HTC One S åt sidan för att se videon i fullskärmsläge.
    • Tryck på videoskärmen för att pausa, återuppta uppspelning eller dra i skjutreglaget för att hoppa till en annan del av videon.
    • Tryck på en flik för att läsa mer om videon, se relaterade videor eller se vad andra tittare tycker. Du kan även föra fingret över flikarna för att se om det finns fler objekt tillgängliga.
Tryck på YouTube-ikonen för att återgå till startsidan.

Söka efter videoklipp

1. I YouTube-programmet, tryck på .
  2. Ange sedan i sökrutan orden som du vill söka efter. Medan du skriver visas matchande poster i en lista.
  3. Om det du söker finns i förslagslistan, tryck på objektet.
    Tips: Tryck på för att ange det i sökrutan. Nya förslag visas och du kan ange mer text eller trycka på bredvid ett följande förslag för att snabbt förfina sökningen.
  4. Rulla igenom resultaten och tryck på ett videoklipp för att visa det.
    Tips: Du kan även välja att visa resultat som precis har lagts upp. Tryck på Alltid och sedan på önskad tidsperiod.

Spara en video till ett senare tillfälle

Spara en video till din visningslista så att den fortfarande är tillgänglig i YouTube även om du stänger programmet.
  1. Sök videofilen som du vill spara och tryck sedan på den.
  2. Tryck på > Lägg till i > Visningslista.

För att se sparade videor, i meddelandepanelen för YouTube, tryck på ditt kontonamn och tryck sedan påVisningslista. Välj en video från listan.

Förladda video

Ställ in att YouTube-programmet ska förladda videor så att du kan se dem utan avbrott. Videor förladdas när HTC One S laddas och är anslutet till ett Wi-Fi-nätverk.

För mer information om förladdninga av videor, se YouTube-hjälpen.

1. I YouTube-programmet, tryck på > Inställningar > Förladdning.
  2. Välj vilken typ av videor som ska förladdas.

Videor förladdas när visas på Se-listan eller kanalen som du prenumererar på. Ikonen ändras till när videon har förladdats klart.

Rensa sökhistoriken

1. I programmet YouTube, tryck på > Inställningar.
  2. Tryck på Sök > Rensa sökhistorik.

Dela en videolänk

1. På videoklippets visningssida trycker du på .
  2. Välj hur du vill dela videolänken från de alternativ som finns tillgängliga.