Kontrollera Väder

Använd programmet och widgeten Väder för att kontrollera aktuellt väder och se väderprognoser för de kommande dygnen. Utöver vädret på din ort visar det här programmet även väderprognoser för andra orter i världen.
  1. På startsidan trycker du på > Väder. Du ser vädret för den plats där du är.
  2. För fingret till flikarna Varje timme och 4-dagars för att visa väderprognoserna för din nuvarande plats.
  3. Medan väderprognoser visas kan du:
    • Se vädret i andra städer genom att trycka på och sedan välja den stad som du vill se vädret för.
    • Tryck på för att när som helst uppdatera väderinformationen.
    • Tryck på skärmen för att visa väderinformation som temperatur, ungefärlig solnedgångstid med mera.
Dina inställningar i programmet Väder styr även väderinformationen som visas i Klocka och Kalender.

Lägga till en ort på skärmen Väder

Lägg till fler orter på skärmen Väder så kan du direkt kontrollera väderprognoser för dessa orter. Utöver aktuell plats kan skärmen Väder visa upp till 15 orter.
  1. På skärmen Väder trycker du på .
  2. Ange namnet på den plats som du vill lägga till.
  3. Tryck på den ort du vill ha.

Ändra ordningen på orter på skärmen Väder

1. På skärmen Väder trycker du på > Redigera.
  2. Tryck och håll ned vid slutet av det objekt du vill flytta och dra det sedan till det nya läget.
  3. Tryck på Klart.

Ta bort orter från skärmen Väder

1. På skärmen Väder trycker du på > Redigera.
  2. Välj de orter som du vill ta bort och tryck på Klart.