Söka efter en intressepunkt nära dig
APPAR OCH FUNKTIONER

Söka efter en intressepunkt nära dig

Använd Google+ Lokalt för att hitta intressepunkter i närheten av din aktuella position. Google+ Lokalt använder Google Maps för att söka efter vanliga ställen som kan vara bra att känna till, t.ex. närmaste bensinmack eller bankomat.
Viktigt:
  • Innan du använder Google+ Lokalt måste du aktivera positionskällor.
  • Namnet på Google+ Lokalt-programmet varierar beroende på vilken version av Google Maps som du har installerad.
  1. På startsidan trycker du på > Lokalt.
  2. Tryck på den plats du vill leta efter eller tryck på för att ange vad du söker efter. När flera platser hittas visas sökresultaten i en lista.
  3. Du kan:
    • Tryck på Kartvy för att visa platserna på en karta.
    • I listan över sökresultat, tryck på en plats för att visa mer information.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-s