Om Google Maps
APPAR OCH FUNKTIONER

Om Google Maps

Med Google Maps kan du följa din aktuella position, visa trafiksituationer i realtid och få en detaljerad vägbeskrivning till din destination.

Dessutom innehåller programmet ett sökverktyg för att hitta intressepunkter eller en adress på en karta, eller visa gatunivåvyn för olika positioner.

Obs!:
  • Du måste aktivera positionskällor för att kunna lokalisera din position med Google Maps.
  • Programmet Google Maps täcker inte alla länder eller städer.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-s