Hitta din position och vad som finns omkring dig

1. På startsidan trycker du på > Locations.
  2. Om du inte hittar platsen där du för närvarande befinner dig på kartan, tryck på .
  3. Tryck på Snabblänkar > I närheten.
  4. Välj en kategori som intresserar dig för att se vilka platser som finns i närheten.

Söka efter en intressepunkt

Du kan söka efter namnet på en inrättning, gata eller ort. Föreslagna träffar visas medan du skriver.
  1. I Locations trycker du på .
  2. Tryck på Intressepunkter.
  3. Ange den plats du vill söka efter. Om du inte ser det du letar efter, tryck på under Utökad sökning för att utöka sökningen.
  4. Tryck på en inrättning för att få vägbeskrivningar, visa på karta med mera.

Söka efter en adress

1. I Locations, tryck på > Adress.
  2. Ange så mycket du kan av adressen.
    Obs!: Om du inte ser det du letar efter trycker du på Utökad sökning för att utöka sökningen.
    Överensstämmande information visas.
  3. Tryck på adressen du letar efter.
Från de tillgängliga alternativen, välj att visa på kartan, få vägbeskrivningar m.m.