Spela musik i HTC Car

1. På huvudpanelen, svep åt vänster tills du ser Musikpanelen.
  2. Svep upp från den nedre delen av skärmen och tryck sedan på för att bläddra igenom musiken kategori för kategori för att söka igenom din samling.
  3. Tryck på ett album, en låt eller en spellista för att lyssna.
  4. Nästa gång du vill lyssna på samma musik kan du:
    • Trycka på Musik-genvägen på huvudpanelen för att spela upp den senaste låten du lyssnade på.
    • Svep tillbaka till Musikpanelen och tryck på något av de senaste albumen.