Hyra eller köpa en video

Viktigt: Kom ihåg att använda ett kreditkort som är registrerat i samma region som det som är associerat med ditt HTC Watch-konto.
  1. I HTC Watch-programmet kan du bläddra igenom vår videoaffär eller trycka på för att söka efter en titel.
  2. Tryck på en video för att visa detaljer, t.ex. skådespelare och synopsis.
  3. Under uppspelning kan du:
    • Titta på trailern, om det finns någon. Trycka på för att spela den.
    • Rekommendera videon genom att dela dess länk. Tryck på > Dela och välj sedan hur du vill dela.
  4. Tryck på prisknappen för att hyra eller köpa videon.
  5. Om det är första gången du hyr eller köper, lägg till dina kreditkortsdetaljer och faktureringsinformation.
  6. Bekräfta hyrningen eller inköpet.
Du kan gå till ditt bibliotek för att kontrollera dina hämtningar.