Behålla dokumenten i Dropbox

Spara ett Office-dokument till Dropbox

Du kan öppna ett Office-dokument i HTC One S och spara det i din Dropbox.
  1. Öppna ett Office-dokument, t.ex. en bilaga i ett e-postmeddelande.
  2. Tryck på > Spara som.
  3. Ange ett nytt filnamn.
  4. Tryck på > Dropbox.
  5. Tryck på Spara.
Ditt dokument kommer att sparas till Polaris Office-mappen i roten till Dropbox-mappen.
Tips: För att spara dokumentet till en annan Dropbox-mapp, tryck på > Dela > Dropbox. Skapa eller välj en mapp och tryck sedan på Ladda upp.

Redigera ett Office-dokument i Dropbox

Du kan redigera ett dokument som är lagrat på din Dropbox och spara dina ändringar.
  1. På startsidan trycker du på > Dropbox.
  2. Öppna mappen som innehåller dokumentet som du vill ha.
  3. Tryck på dokumentet för att öppna det.
  4. För att göra ändringar tryck på Redigera.
  5. När du har redigerat dokumentet, tryck på Spara eller > Spara som.

Spara ett PDF-dokument i Dropbox

Du kan öppna ett PDF-dokument i HTC One S och spara det i din Dropbox.
  1. Öppna ett PDF-dokument, t.ex. en bilaga i ett e-postmeddelande.
  2. Tryck på > Spara som.
  3. Ange ett nytt filnamn.
  4. Tryck på > Dropbox och tryck sedan på OK.
Ditt dokument kommer att sparas till PDFViewer-mappen i roten till Dropbox-mappen.
Tips: För att spara PDF-filen till en annan Dropbox-mapp, tryck på > Dela > Dropbox. Skapa eller välj en mapp och tryck sedan på Ladda upp.