Skicka länkarna till Dropbox-filer via e-post
Inställningar & tjänster

Skicka länkarna till Dropbox-filer via e-post

Filerna behöver inte längre bifogas till din e-post. Använd E-post-programmet så kan du lätt inkludera länkarna till Dropbox-filer och skicka dem i din e-post.
  1. På startsidan trycker du på > E-post.
  2. Om du har fler e-postkonton, byt till ett e-postkonto som du vill använda.
  3. Skapa ett nytt e-postmeddeladne och fyll i mottagarna eller svara på ett e-brev.
  4. Du kan:
    • Tryck på Bifoga > Dokument och sedan välj en dokumenttyp.
    • Tryck på Bifoga > fil om du vill välj någon filtyp.
  5. Tryck på Dropbox.
  6. Öppna mappen som innehåller filerna som du önskar och välj sedan de filer som du vill dela.
  7. Tryck på Klart.

Du kommer att se länkarna till dina valda filer tillagda i ditt e-postmeddelande.

8. Tryck på Skicka.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-s