Konfigurera ditt Dropbox-konto

För att få ytterligare 23 GB gratis Dropbox-utrymme under två år, ställ in ditt Dropbox-konto från HTC One S och fullfölj guiden för att komma igång på Dropbox webbsida.
  1. Öppna meddelandepanelen genom att föra fingret över den och tryck sedan på > Konton och synkronisering.
  2. Tryck på > Dropbox.
  3. Följ anvisningarna på skärmen för att skapa eller logga in på ditt konto.
  4. Använd datorns webbläsare och gå till Dropbox webbplats (www.dropbox.com), logga in på ditt konto och fullfölj guiden för att komma igång.
Tips: Från startsidan kan du också trycka på > Dropbox för att använda Dropbox-programmet för att ställa in ditt konto.