Twitter för HTC Sense

Om du loggar in på ditt Twitter-konto eller från inställningarna för Konton och synkronisering eller Twitter-appen (förinstallerad eller nedladdad), loggas du automatiskt in på Twitter för HTC Sense. Du kanske också måste godkänna att Twitter för HTC Sense ansluter till ditt Twitter-konto.

Twitter för HTC Sense ger dig möjlighet att visa dina Twitter-kontakter och deras tweets i Kontakter. Du kan även skicka tweets och kolla dina vänners tweets i Friend Stream.