Facebook
APPAR OCH FUNKTIONER

Facebook

När du loggar in på ditt Facebook-konto från inställningarna Konton och synkroniseringar eller Facebook-programmet (förinstallerat eller nedladdat), kan du:

• Se alla dina Facebook-kontakter och deras statusuppdateringar i Kontakter.
  • Se Facebook-bilder i Galleri.
  • Kontrollera dina vänners Facebook-statusuppdateringar i Friend Stream.
  • Visa Facebook-händelser i och vänners födelsedagar i Kalender.
Obs!: Du kanske måste godkänna att HTC One S för att ansluta till ditt Facebook-konto.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-s