KOMMUNIKATION
Lägga till Kontakter-widgetar
KOMMUNIKATION

Lägga till Kontakter-widgetar

Bibehåll kontakten med de som betyder något för dig genom att lägga till en kontaktwidget till varje grupp.
  1. Tryck och håll ner på en tom yta på startsidan.
  2. På fliken Widgetar trycker du på Alla widgetar > Kontakter.
  3. Välj widgetstil och dra den sedan till en miniatyrbild på startsidan där du vill lägga till den.
  4. Välj den grupp du vill lägga till som en widget.
  5. Upprepa stegen ovan för att lägga till en annan widget för Kontakter.

Ställa in en standardmetod för kommunikation

Välj kommunikationsåtgärd (t.ex. ring eller skicka meddelande) när du trycker på en kontaktbild i Kontakter-widgeten.
  1. På startsidan trycker du på widgeten för Kontakter.
  2. Tryck på en kontakts bild på widgeten.
  3. Tryck på den kommunikationsmetod du vill ha för kontakten.
Tips: Om du behöver ändra standardmetoden för kommunikation, tryck på kontaktens namn (inte fotot) och tryck sedan på Ställ in standardåtgärd.

Komma i kontakt med en kontakt

1. På startsidan trycker du på widgeten för Kontakter.
  2. Tryck på en kontakts foto (inte namnet) på widgeten. Standardmetoden för kommunikation som du angett för kontakten utförs.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-s