KOMMUNIKATION
Kontaktgrupper
KOMMUNIKATION

Kontaktgrupper

Associera kontakter med grupper för att enkelt kunna skicka ett meddelande eller e-post till en hel grupp samtidigt. Vi har lagt till gruppen Ofta som en specialgrupp där de kontakter du ofta ringer eller får samtal från lagras automatiskt.

Du kan även synkronisera grupper i HTC One S med grupperna i ditt Google-konto som du kommer till via webbläsaren i din dator.

Skapa en grupp

1. På fliken Grupper trycker du på .
  2. Ange ett namn för gruppen.
  3. Tryck på för att välja ett foto till gruppen.
  4. Tryck på > Lägg till kontakt i grupp.
  5. Välj de kontakter som du vill ta bort och tryck på Spara.
  6. När gruppen är fullständig, tryck på Spara.

Redigera en kontaktgrupp

1. På fliken Grupper trycker du på och håller in gruppen och trycker sedan på Redigera grupp.
  2. Du kan:
    • Trycka på gruppens namn för att byta namn. Du kan bara byta namn på grupper som du skapat.
    • Tryck på ikonen intill gruppnamnet för att byta eller ta bort gruppfotot.
    • Tryck på > Lägg till kontakt i grupp för att lägga till fler medlemmar.
    • För att arrangera om gruppmedlemmarna, tryck och håll ned vid slutet av kontaktens namn och dra den sedan till dess nya plats.
    • Tryck på bredvid en kontakt för att ta bort från gruppen.
  3. Tryck på Spara.

Skicka ett meddelande eller e-postmeddelande till en grupp

Obs!: Du debiteras för varje textmeddelande du skickar. Om du till exempel skickar ett meddelande till en grupp med fem deltagare så får du betala för fem meddelanden.
  1. På fliken Grupper trycker du på gruppen du vill skicka ett meddelande eller e-postmeddelande till.
  2. Gå till fliken Gruppåtgärd.
  3. Välj om du vill skicka ett textmeddelande eller ett e-postmeddelande.

Ordna om dina kontaktgrupper

1. På fliken Grupper trycker du på .
  2. Tryck och håll ned vid slutet av gruppen som ska flyttas och dra den sedan till dess nya plats.
  3. Tryck på Spara.

Ta bort grupper

Obs!: Du kan bara ta bort grupper som du har skapat.
Från fliken Grupper kan du:
  • Trycka och hålla ned en grupp du vill ta bort och sedan trycka på Radera grupp.
  • Tryck på för att välja flera kontaktgrupper att ta bort.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-s