KOMMUNIKATION
Lägga till en ny kontakt
KOMMUNIKATION

Lägga till en ny kontakt

1. På fliken Kontakter, tryck på .
  2. Tryck på fältet Namn och mata sedan in namnet på kontakten.
    Tips: Tryck på om du vill ange kontaktens förnamn, mellannamn och efternamn separat. Beroende på kontakttyp kanske du även kan välja ett namnsuffix (t.ex. Ph.D).
  3. Välj Kontakttyp. Detta avgör vilket konto som kontakten ska synkas med.
    Obs!: Vissa fält kanske inte är tillgängliga när du lägger till kontakter i SIM-kortet.
  4. Ange kontaktinformationen i motsvarande fält.
  5. Tryck på Spara.

Söka efter personer som du känner på sociala nätverk

HTC One S söker automatiskt efter dina telefonkontakter på olika sociala nätverk som du är inloggad på. Baserat på överensstämmande e-postadresser och kontaktdetaljer kan du skicka förfrågningar till dina kontakter om att gå med i ditt sociala nätverk.
  1. På fliken Kontakter, tryck på > Inställningar > Hitta personer som du känner på.
  2. Välj ett eller flera sociala nätverk och tryck på Klar.
Tips: Uppdatera listan av förslag på personer manuellt genom att trycka på > Hantera kontakter > Länkade kontakter. På fliken Meddelanden trycker du på > Uppdatera.

Skicka ut sociala nätverksförfrågningar till dina kontakter

1. Tryck på personer du känner-meddelandet (när det är åtkomligt på fliken Kontakter).
  2. Välj vilka kontakter du ska följa eller skicka ut vänförfrågningar med de sociala nätverk du är inloggad på.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-s