Dela media på DLNA-enheter

Viktigt: Om du kommer att använda ett DLNA-kompatibelt TV- eller ljudsystem, se dess dokumentation om hur den ansluts till ditt hemmanätverk.
  1. Anslut HTC One S till hemnätverket via Wi-Fi.
  2. Öppna programmet Galleri HTC Watch eller Musik.
  3. Leta upp den media som du vill dela på HTC One S och tryck sedan på den.
  4. Gör något av följande:
    Under visningen av bilder eller videor i Galleri Tryck på skärmen för att visa kontrollerna och tryck sedan på Mer > Välj spelare.
    Under uppspelning av musik i Musik Tryck på > Välj spelare.
    Under uppspelning av en film i HTC Watch Tryck på skärmen för att visa kontrollerna och tryck sedan på Mer > Välj spelare.
  5. Välj den nätverksenhet som du vill använda för att spela upp mediafilen.
  6. När anslutningen till den andra enheten gjorts trycker du på kontrollerna på skärmen för att kontrollera uppspelning och justera volymen, med mera.
Obs!: Mer information om DLNA hittar du på www.dlna.org.