Skapa ett nytt bildspel med Movie Editor

Vill du ha ett nytt sätt att dela dina foton och video på? Med Movie Editor kan du skapa korta temabaserade bildspelsfilmer med övergångar och bakgrundsmusik.
  1. På startsidan, tryck på > Movie Editor.
  2. Tryck på och ange sedan en titel för bildspelet.
  3. Tryck på Välj ett tema. Teman inkluderar bildövergångar, standard temamusik och rörlig bakgrund.
  4. Tryck på önskat tema och tryck sedan på Klar.
  5. Tryck på , välj bilder och video från Galleri och tryck sedan på Nästa.
  6. Redigera bildspelet:
    Infoga föremål mellan befintliga bilder och video Tryck på en befintlig bild eller video och tryck sedan på Infoga. Markera de föremål som ska läggas till och tryck sedan på Nästa. Nya föremål infogas framför det föremål som du tryckte på.
    Klippa en video Tryck på ett befintligt album och tryck sedan på Klipp. Dra de två klippreglagen till den del där du vill att videon ska börja och sluta och tryck sedan på Klar.
    Ändra ordningsföljden för foton och video Tryck och håll ned på ett foto eller video och dra den sedan till dess nya position.
    Ta bort foton och video Tryck på fotot eller videon som du vill ta bort och tryck sedan på Ta bort.
    Byta tema Tryck på temanamnet för att välja ett annat namn.
    Förhandsgranska bildspelet Tryck på för att börja visa ditt bildspel.
    Byta ljudspår Tryck på > > Välj musikspår och välj sedan en låt som lagrats på telefonen.

Om du har video i ditt bildspel kan du balansera volymnivån på ljudet i videofilerna med ljudspåret. Dra helt enkelt volymreglaget till den nivå du vill ha.

Obs!: Movie Editor sparar automatiskt dina filmer så att du inte behöver oroa dig för att förlora ändringar som du gjort.
  7. Tryck på Sparaoch välj sedan en upplösning.

Du kan dela bildspelet från Galleri. Bläddra efter bildspel och tryck på Dela.