Visa bilder i dina sociala nätverk

I programmet Galleri kan du kolla vad du och dina vänner har laddat upp till sociala nätverk eller bilddelningssajter.

Viktigt: Logga in på dina konton och lägg till dem i Galleri innan du börjar titta på onlinebilder.
  1. På startsidan trycker du på > Galleri.
  2. Tryck på ett socialt nätverkskonto eller fotodelningswebbplats.
    Tips: För att kommentera en bild i ett socialt nätverk, hålla en bildminiatyr intryckt och tryck sedan på Lägg till kommentar.

Lägg till onlinetjänst

1. På huvudskärmen i Galleri trycker du på > Lägg till onlinetjänst.
  2. Tryck på det sociala nätverket eller fotodelningstjänsten som du vill lägga till.

För att ta bort tjänsten, håll det sociala nätverket eller fotodelningstjänsten intryckt och tryck på ta bort onlinetjänst.