Surfa på webben
APPAR OCH FUNKTIONER

Surfa på webben

1. På startsidan trycker du på > Internet.
  2. Om webbsidan är i helskärmsläge, snärta nedåt skärmen för att snabbt visa URL-rutan och andra alternativ.
    Tips: För att alltid visa URL-rutan på skärmen, tryck på > Inställningar > Allmänt och se till att du inte valt Helskärm.
  3. Tryck på URL-rutan högst upp på skärmen.
  4. Ange nyckelord för sökningen eller en webbadress.
  5. På webbsidan kan du:
    • Trycka på en länk för att öppna den eller trycka på och hålla in en länk att visa ytterligare alternativ.
    • Trycka på en e-postadress för att skicka ett e-postmeddelande till den adressen.

Byta till läsläge

Vill du läsa en artikel eller blogg utan att bli störd? Läsläget tar bort menyer, banderoller och bakgrunder från en webbsida.
När du visar en webbsida, tryck på (när den är tillgänglig) för att växla till läsläge. Du blir kvar i Läs-läge även om du navigerar på andra sidor som finns på webbplatsen.
Obs!: För att stänga läsläget, tryck på

Visa full version av en webbplats

Medan en webbsida visas trycker du på > Visa full version av webbsidan.

Öppna eller växla mellan flikar i webbläsaren

Öppna flera webbläsarflikar så att det blir enklare för dig att växla från en webbplats till en annan.

1. Medan en webbsida visas trycker du på Flikar.
  2. Gor ett av foljande:
    • För att öppna en ny flik, tryck på Ny flik.
    • För att växla till en annan webbläsarflik, dra med fingret tills den webbsida som du vill se visas. Tryck på en webbsida för att visa den i helskärmsläge.
      Tips: Tryck på om du vill stänga en webbsida.

Visa tidigare besökta sidor

Du kan gå tillbaka till sidor du besökt tidigare utan att öppna fler flikar eller gå igenom din historik.
Medan en webbsida visas trycker du på > Tillbaka eller Framåt.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-s