Säkerhetskopiera textmeddelanden

1. På startsidan trycker du på > Meddelanden.
  2. Tryck på > Säkerhetskopiera/Återställ SMS > Säkerhetskopiera > Säkerhetskopiera SMS.
  3. Ange ett namn på säkerhetskopiefilen och tryck på OK.

Säkerhetskopiera textmeddelanden via e-post

Viktigt: Du behöver ställa in ditt e-postkonto i E-postprogrammet.
  1. På skärmen Meddelande-skärmen trycker du på > Säkerhetskopiera/Återställ SMS.
  2. Tryck på Säkerhetskopiera > Säkerhetskopier SMS via e-post.

Den säkerhetskopierade filen är bifogad ett e-postmeddelande.

3. Ange din e-postadress.
  4. Skriv e-postmeddelandet och tryck sedan på Skicka.
För att återställa textmeddelande på HTC One S, öppna e-postmeddelandet med den säkerhetskopierade filen från programmet E-post. Tryck först på bilagan för att ladda ner den och tryck sedan på den igen för att öppna den säkerhetskopierade filen för import.

Återställa textmeddelanden

Du kan endast återställa textmeddelanden som har exporterats via funktionen Säkerhetskopiera SMS.
  1. På startsidan trycker du på > Meddelanden.
  2. Tryck på > Säkerhetskopiera/Återställ SMS > Återställ.
  3. Välj hur ofta du vill återställa meddelandena och tryck sedan på Nästa.
  4. Tryck på den säkerhetskopiefil du vill importera.
  5. Tryck på OK.