KOMMUNIKATION
Svara på ett meddelande
KOMMUNIKATION

Svara på ett meddelande

1. På skärmen Meddelanden trycker du på en kontakt (eller ett telefonnummer) för att visa meddelandeutbytet med den här kontakten.
  2. Tryck på textrutan som innehåller texten Lägg till text och skriv sedan meddelandet.
  3. Tryck på Skicka.

Svara på en kontakts andra telefonnummer

När en kontakt har flera telefonnummer lagrade i HTC One S visas just det telefonnummer som används under kontaktens namn.

Tänk på att ditt svar skickas till telefonnumret i det senaste meddelandet som du har mottagit från kontakten.

1. På skärmen Meddelanden trycker du på en kontakt (eller ett telefonnummer) för att visa meddelandeutbytet med den här kontakten.
  2. Tryck på och markera ett annat telefonnummer som tillhör kontakten.
  3. Tryck på textrutan som innehåller texten Lägg till text och skriv sedan svarsmeddelandet.
  4. Tryck på Skicka.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-s