KOMMUNIKATION
Ringa hem
KOMMUNIKATION

Ringa hem

När du är utomlands på resa kan du lätt ringa vänner och familj där hemma.

Numret till ditt hemland läggs till automatiskt när du ringer kontakter vid roaming. När du slår nummer manuellt för att ringa måste du dock infoga ett plustecken (+) och landskoden före numret.

Ändra standardlandskoden för Ringa hem

1. Öppna meddelandepanelen och tryck sedan på > Ring.
  2. Tryck på Inställningar för hemsamtal.
  3. Välj ett land och tryck sedan på OK.

Stänga av Ringa hem

Om du föredrar att ange fullständiga telefonnummer manuellt under roaming kan du stänga av Ringa hem.
  1. Öppna meddelandepanelen och tryck sedan på > Ring.
  2. Under Andra inställningar, avmarkera knappen för Ringa hem.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-s