KOMMUNIKATION
Samtalshistorik
KOMMUNIKATION

Samtalshistorik

Använd Samtalshistorik för att kontrollera missade samtal, uppringda nummer och mottagna samtal.

Kontrollera samtal i Samtalshistorik

1. På startsidan trycker du på .
  2. Tryck på fliken Samtalshistorik.
  3. På skärmen Samtalshistorik kan du:
    • Trycka på ett namn eller nummer i listan för att ringa upp det.
    • Trycka på och hålla ned ett namn eller nummer i listan för att visa alternativmenyn.
    • Tryck på för att kontrollera samtalshistoriken för den kontakten särskilt.
    • Tryck på för att endast visa en viss typ av samtal som t.ex. missade samtal eller utgående samtal.

Lägga till ett nytt telefonnummer bland dina kontakter från Samtalshistorik

1. På skärmen Samtalshistorik trycker du på och håller ner telefonnumret och trycker sedan på Spara i Kontakter.
  2. Välj om du vill skapa en ny kontakt eller spara numret i en befintlig kontakt.

Radera listan Samtalshistorik

När skärmen Samtalshistorik visas kan du göra följande:
Ta bort ett namn eller nummer Tryck och håll nere namnet eller numret och tryck sedan på Radera från samtalshistorik.
Rensa hela listan Tryck på > Ta bort samtalshistorik. På skärmen Ta bort från samtalshistorik, tryck på > Välj alla och tryck därefter på Radera.

Blockera en uppringare

När du blockerar ett telefonnummer eller en kontakt, kommer alla samtal från det telefonnumret eller kontakten att avböjas automatiskt.

1. På startsidan trycker du på .
  2. Tryck på fliken Samtalshistorik.
  3. Tryck och håll ned på kontakten eller telefonnumret som du vill blockera och tryck sedan på Blockera uppringare.
Tips: Du kan alltid ta bort en uppringare från din blockerade lista. På skärmen Samtalshistorik, tryck på > Blockerade kontakter. Tryck och håll ned på kontakten och tryck sedan på Häv blockering av kontakt.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-s