KOMMUNIKATION
Tar emot samtal
KOMMUNIKATION

Tar emot samtal

När du får ett telefonsamtal från en kontakt, visas skärmen för inkommande samtal.
Tips: Du kan använda funktionerna för diskret ringsignal och fickläge vid mottagning av samtal.

Besvara ett samtal

Gör något av följande:
  • Om skärmen är låst när du tar emot ett samtal, dra till ringen på Låsskärmen.
  • Om skärmen är på när du får ett samtal, tryck på Svara.

Avvisa ett samtal

Gör något av följande:
  • Om skärmen är låst när du tar emot ett samtal, dra till ringen på Låsskärmen.
  • Om skärmen är på när du får ett samtal, tryck på Avvisa.
Efter att du har avvisat ett samtal kan du skicka ett textmeddelande till uppringaren eller skapa en uppgift för att returnera samtalet.
Tips: Du kan också trycka två gånger på STRÖM-knappen för att avvisa ett samtal.

Tysta ringljudet utan att avvisa samtalet

Gör något av följande:
  • Tryck på knappen VOLYM NER eller VOLYM UPP.
  • Tryck på STRÖM-knappen.
  • Placera HTC One S neråt på en jämn yta.
    Obs!: Om HTC One S redan ligger neråt kommer den fortsätta ringa då det kommer följande inkommande samtal.

Se vem som ringer

Varje gång du ringer ett samtal eller din vän ringer visas vännens senaste statusuppdatering på sociala nätverk direkt på samtalsskärmen. Det visas även en födelsedagspåminnelse om din väns födelsedag (lagrad på din telefon eller onlinekonto) inträffar inom ett par dagar.

Visa en påminnelse om uppgift under pågående samtal.

Lovade du att sitta barnvakt åt en kompis den här helgen? Om du förknippar en uppgift med en kontakt visas en påminnelse om uppgiften när du samtalar med den vännen.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-s