Säkra HTC One S med en personlig touch

Gör det så enkelt att låsa upp telefonen som att titta på den. Skydda din privata information och förhindra andra från att använda HTC One S utan ditt tillstånd genom att ställa in ansiktsupplåsning.
  1. Öppna meddelandepanelen och tryck sedan på > Säkerhet.
  2. Tryck på Skärmlås > Face Unlock
  3. Tryck på Konfigurera och följ instruktionerna på skärmen.
  4. Välj ett säkerhetslås ifall telefonen inte skulle känna igen dig.
  5. Tryck på Lås telefon efter och ange sedan inaktivitetstid innan skärmen låses.
    Tips: Du kan också trycka på Förbättra ansiktsmatchningen på skärmen Säkerhet för att lära HTC One S att känna igen ditt ansikte i olika situationer, t.ex. när du har glasögon eller skägg.
Du blir ombedd att låsa upp skärmen varje gång HTC One S slås på och efter en viss tids inaktivitet.

För att ytterligare förbättra säkerheten, välj Liveness-kontroll på skärmen Säkerhet. Du blir ombedd att blinka en gång.