KOMMA IGÅNG
Personanpassa Startsidan med widgetar
KOMMA IGÅNG

Personanpassa Startsidan med widgetar

Med widgetar kan du få lättläst, viktig information och medieinnehåll direkt på Startsidan. Vissa widgetar har redan lagts till på Startsidan för lämplighetens skull. Du kan lägga till fler från det urval av widgetar som finns tillgängligt.

Lägga till en widget på startsidan

1. Tryck och håll ner på en tom yta på startsidan.
  2. På fliken Widgetar kan du:
    • Dra åt vänster eller höger för att bläddra igenom hela uppsättningen av widgetar.
    • Tryck på för att söka efter speciella widgetar.
    • Tryck på och välj sedan en widget.
    Obs!: Vissa widgetar finns i olika stilar och storlekar.
  3. Dra en widget till en miniatyrbild på startsidan där du vill lägga till den.
Du kan även lägga till widgetar som gör det möjligt att snabbt slå på eller slå av vissa inställningar, t.ex. Wi-Fi och Bluetooth. Tryck på > Inställningar och tryck sedan på den widget du vill ha.

Ändra en widgets inställningar

Grundinställningarna i vissa widgetar (t.ex. widgetarna Kontakter och E-post) går att ändra från startsidan.

1. Tryck och håll ner på en widget på startsidan och dra den sedan till .
    Skärmen där du kan ändra inställningar för widgeten öppnas då.
  2. Anpassa inställningarna för widgeten.

Ändra storlek på en widget

Du kan ändra storlek på en del widgetar när du har lagt till dem på startsidan.
  1. Tryck och håll ned en widget på startsidan och lyft sedan på fingret. Om du ser riktningspilar på widgeten innebär det att du kan ändra storlek på den.
  2. Dra i en pilknapp för att förstora eller förminska widgeten.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-s