Ändra kamera-och videoinställningar
APPAR OCH FUNKTIONER

Ändra kamera-och videoinställningar

1. På Sökarskärmen trycker du på .
  2. Utöver att ändra grundläggande kamera- och videoinställningar kan du också:
    • Ställa in tiden som ett foto eller en video ska visas på granskningsskärmen innan kameran återgår till sökarskärmen.
    • Automatiskt ta en bild när motivet ler (endast i fotoläge).
    • Geo-tagga bilder för att lagra GPS-position i dina bilder (endast i fotoläge).
    • Ange ISO-nivå. Högre ISO-värden är bättre om du tar bilder i svagt ljus (endast i fotoläge).
    • Automatiskt ladda upp bilder till ett socialt nätverk (endast i fotoläge). Du kan ställa in hur ofta uppladdning ska ske, välja album att ladda upp till, och ställa in sekretessnivån.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-s