KOMMA IGÅNG
Hämta kontakter till HTC One S
KOMMA IGÅNG

Hämta kontakter till HTC One S

Det finns flera olika sätt att lägga till kontakter i HTC One S.
Synkronisera med din dator Synkronisera kontakterna från din gamla telefon med datorn och använd sedan HTC Sync Manager för att synkronisera HTC One S med datorns Microsoft Outlook, Outlook Express eller Windows-kontakter.
Gmail Google-kontakter importeras till HTC One S då du loggat in på ditt Google-konto. Du kan också skapa fler Google-kontakter direkt från HTC One S.
Sociala nätverkskonton Logga in på dina sociala favoritnätverk för att importera kontaktinformation från dem.
Telefonkontakter Du kan skapa och spara kontakter direkt i HTC One S.
SIM-kort Kopiera alla dina SIM-kontakter till HTC One S.
Microsoft Exchange ActiveSync HTC One S synkroniserar dina arbetskontakter från Microsoft Exchange ActiveSync-servern på din arbetsplats.
Överföring Använd Överföring-programmet för att överföra kontakter och annan data från din gamla telefon till HTC One S genom Bluetooth.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-s