Viloläge

Viloläge sparar på batteriet genom att sätta HTC One S i ett lågströmsläge medan skärmen är avstängd. Dessutom förhindrar det att knappar råkar tryckas in när HTC One S ligger i väskan.

Byta till viloläge

Tryck snabbt på STRÖM-knappen för att stänga av skärmen och gå in i viloläge. HTC One S sätts även i viloläge när den inte använts på ett tag.

Du kan ändra den tid som ska förflyta innan HTC One S försätts i viloläge i inställningarna för Skärm, gester och knappar (eller Skärm och knappar).

Aktivera från viloläge

Om du vill aktivera HTC One S manuellt trycker du på STRÖM-knappen. Du måste låsa upp skärmen.
Obs!: HTC One S aktiveras automatiskt när du har ett inkommande samtal.