Egenskaper som du kommer att gilla på HTC One S

HTC One S ger dig en fantastisk kamera, enastående ljud m.m.

Fånga varje ögonblick när det händer

• Aktivera Kamera direkt. Starta den från låsskärmen och ta bilder utan fördröjning.

När Kamera försätts i viloläge, tryck bara på STRÖM för att använda den direkt.

• Med VideoPic kan du ta en bild medan du spelar in en video. Se Ta en bild när du spelar in en video.

Du kan också ta en bild från en tidigare inspelad video. Se Ta en bild när du visar en video.

• Använd Seriebildstagning för att ta upp till 20 bilder eller mer i sekvens. Se Ta flera bilder kontinuerligt.
  • Tryck bara på skärmen (eller på slutarknappen) för att ta tre bilder av motivet med olika exponeringsvärden och kombinera dem till en bra och jämnt exponerad bild. Se Använda HDR.
  • I Galleri, använd Kartvy för att se foton som är grupperade via plats, eller händelsevyn för att se foton och videor som är grupperade via datum. För information, se Visa bilder och videor.

Fördjupa dig i musiken

• Vårt HTC Musik-program samlar alla dina musikkällor och tjänster på ett och samma ställe. Se Om Musik-programmet.
  • Beats Audio-integration ger dig en rik och verklighetstrogen ljudupplevelse oavsett om du lyssnar på musik, tittar på en YouTube-video eller spelar ett spel. Lär dig mer genom att läsa Förbättra ljudet på din musik.

HD-underhållning på resande fot

• Hyr eller köp filmer och tv-serier. Välj från vårt breda utbud av titlar i HTC Watch. Se Om HTC Watch.
  • Använd HTC Media Link HD för att dela din media trådlöst från HTC One S till din HD-TV. Se Dela på stor skärm.

Snabb och enkel inställning

Med vår HTC Komma igång-tjänst kan du ställa in och anpassa din HTC One S från datorn, och sedan hämta dina inställningar till HTC One S. Se Konfigurera HTC One S för första gången.

Dropbox-integrering med HTC Sense

Få ständig tillgång till dina bilder, videor och dokument oavsett var du befinner dig genom att förvara dem i Dropbox. När du loggar in på ditt Dropbox-konto på HTC One S kan du till och med få ytterligare 23 GB gratis Dropbox-utrymme i två år. För att få reda på hur du gör, se Använda DropboxHTC One S.

Obs!: Erbjudandet om 23 GB är endast tillgängligt om Dropbox är förladdat. Om det inte är förladdat kan du hämta det från Google Play och använda Dropbox-integration med program som t.ex. Galleri och E-post.

HTC Car

Med HTC Car-programmet kan du underhålla dig själv medan du letar efter rätt väg. Du kan använda sväng-för-sväng-navigering, bläddra i kartor, ta emot samtal och lyssna på musik eller internetradio. Se HTC Car för mer information.

Rik och sömlös surfupplevelse

Njut av HTML5-innehåll när du är på språng. Och inga fler panoreringar åt vänster eller höger. Webbläsarens omflödning av texten justerar automatiskt texten till skärmens bredd. Lär dig mer om hur du använder webbläsaren på Surfa på webben.

Du kan också spara en kopia på det du vill läsa så att du kan läsa det senare utan en internetanslutning. Se Spara webbinnehåll för ett senare tillfälle.

Snabbsamtal

Med snabbsamtalsfunktionen kan du snabbt ringa ett samtal. Ange bara telefonnumret eller de första bokstäverna i kontaktens namn. Se Ringa ett samtal med Snabbsamtal.