Konfigurera HTC One S för första gången

När du slår på HTC One S för första gången blir du uppmanad att konfigurera den.
  • Gå igenom inställningen på enheten för att välja Internetanslutning, slå på eller stänga av platstjänster m.m.
  • Använd HTC Komma igång-tjänsten för att konfigurera dina konton och personanpassa din HTC One S från datorn.

Inställningen för enheten visar dig länken för vår Komma igång-webbplats.

När du personanpassar din HTC One S kan du välja bakgrund, ljud, program, layout för startsidan m.m. Eller använda ett Snabbformat som redan har allt inställt för dig. Du behöver ett HTC-konto för att spara din HTC Komma igång-inställning och hämta den till din HTC One S.

För mer information, se Hjälp och Vanliga frågor på vår HTC Komma igång-webbplats.

Obs!: En del funktioner som behöver ansluta till Internet såsom platsbaserade tjänster och autosynkronisering av dina online-konton kan medföra extra dataavgifter. Inget att oroa sig för. Du kan aktivera eller inaktivera dem i Inställningar senare.