KOMMA IGÅNG
SIM-kort
KOMMA IGÅNG

SIM-kort

HTC One S använder ett microSIM-kort. MicroSIM-kortet innehåller ditt telefonnummer, serviceinformation samt minne för lagring av telefonbokskontakter och/eller textmeddelanden.

Sätta i SIM-kortet

1. Öppna det övre höljet från den lilla öppningen nära STRÖM-knappen.
  2. Sätt i SIM-kortet.

Ta ut SIM-kortet

Viktigt: Var noga med att stänga av HTC One S innan du tar ut SIM-kortet.
  1. Öppna det övre höljet från den lilla öppningen nära STRÖM-knappen.
  2. Tryck på SIM-kortet för att mata ut det från kortplatsen.
  3. Skjut ut SIM-kortet med tummen eller ett finger.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-s