Starta om HTC Incredible S

Om HTC Incredible S är långsammare än vanligt, om ett program inte fungerar korrekt eller om HTC Incredible S slutar svara på kommandon kan du pröva att starta om HTC Incredible S och se om det löser problemet.

1. Om skärmen är avstängd trycker du på STRÖM-knappen för att slå på den igen.
  2. Lås upp skärmen.
  3. Tryck på och håll in STRÖM-knappen och tryck sedan på Starta om.
  4. Tryck på Starta om när du blir uppmanad att bekräfta.
    Obs!: Om dessa steg inte fungerar kan du ta ut batteriet och sätta i det igen och sedan slå på HTC Incredible S för att starta om den.