Hämta kartor eller köpa tjänster
APPAR OCH FUNKTIONER

Hämta kartor eller köpa tjänster

Ska du åka utomlands på semester? Du kan ladda ned kartan för landet du ska åka till, gratis. Du kan även ladda ned eller köpa ytterligare tjänster som navigering, trafikkamera och sväng för sväng-röstanvisningar.
Viktigt: Du måste vara ansluten till Internet för att ladda ner eller köpa kartor och tjänster.
  1. På startsidan trycker du på > Locations.
  2. Tryck på och tryck sedan på Hämta mer.
  3. För fingret till fliken för det objekt eller den tjänst som du vill hämta.
  4. Beroende på vad du valde trycker du på Hämta eller Köp.

Om du har en kupongkod anger du den genom att trycka på Kupongkod längst upp på fliken Köp navigering.

*Skriv in din kommentar här …
htc-incredible-s