Visa kartor

På startsidan trycker du på > Locations. En karta öppnas med din aktuella position utmärkt.
Tryck för att växla mellan 2D-vy och 3D-vy.
Intressepunkt. Tryck för att visa information, ringa upp, få vägbeskrivning eller dela.
Din aktuella position.
Tryck för att använda eller inte använda kompassen.
Den här ikonen visas istället för kompassen när du gör en manuell kontroll av kartans anvisningar.
Inzoomningsknapp. Tryck på skärmen för att visa.
Utzoomningsknapp. Tryck på skärmen för att visa.
Snabblänkar Tryck för att visa fler flikar som Footprints och Resor.

Välja vilka intressepunkter som ska visas på kartan

1. Medan en karta visas trycker du på och trycker sedan på Visa (eller Mer > Visa).
  2. Välj de intressepunkter du vill eller inte vill se när du visar kartan.
    Tips: Du kan även välja att visa eller inte visa footprints och 3D-byggnader på kartan.
  3. Tryck på Färdig.

Markera en plats på kartan

Markera en favoritplats på kartan och lägg till den som ett footprint, få en vägbeskrivning eller dela den med vänner.
  1. Medan du visar en karta trycker du och håller ned det område på kartan som du vill markera.
  2. Tryck på och välj sedan vad du vill göra.
Tips: Om du vill ta bort alla nålar på kartan när du visar den trycker du på och sedan på Rensa nål (eller Mer > Rensa nål).

Ändra språk för gatunamn och intressepunkter

1. När en karta visas, tryck på och sedan på Inställningar > Karta > Kartspråk.
  2. Välj något av följande.
    Använd modersmålet som kartspråk Använd detta om du vill visa det lokala språket för kartan. Om du exempelvis visar en karta över Japan så visas namn i japansk skrift.
    Använd det språk som passar bäst Använd detta om du vill använda nuvarande språkinställningar. Det kanske inte är en tillgänglig funktion för alla kartor.