Dela media i ditt hemnätverk

Dela bilder, videor och musik med en större grupp vänner på ditt hemnätverk. Anslut helt enkelt telefonen till nätverket så kan du visa dina tagna bilder och inspelade videor på en stor teve, eller strömma din favoritmusik till ett hifi-system - allt detta med DLNA. Mer information om DLNA hittar du på www.dlna.org.
Viktigt: Innan du delar media i ditt hemnätverk:
  • Anslut telefonen till nätverket via Wi-Fi.
  • Anslut teven eller ljudsystemet till nätverket. Läs tevens eller ljudsystemets bruksanvisning för information om hur man går till väga.
  1. Öppna programmet Galleri eller Musik.
  2. Lokalisera den mediafil du vill dela och tryck sedan på den.
  3. Medan bilden eller videon visas trycker du på skärmen för att visa kontrollerna och trycker sedan på . Om du spelar musik trycker du på och sedan på Utdata.
  4. Välj den nätverksenhet som du vill använda för att spela upp mediafilen.
  5. När anslutningen till den andra enheten gjorts trycker du på kontrollerna på skärmen för att kontrollera uppspelning och justera volymen, med mera.
  6. Sluta dela media koppla bort den andra enheten genom att trycka på .
Tips: Vid uppspelning av media på en annan enhet kan du trycka på och göra andra saker på HTC Incredible S.