Ställa in en låt som ringsignal
APPAR OCH FUNKTIONER

Ställa in en låt som ringsignal

Välj en låt i ditt Musikbibliotek och ställ in den som ringsignal för en favoritkontakt.

1. På startsidan trycker du på > Musik.
  2. Välj och spela upp låten som du vill ha som ringsignal.
  3. På skärmen Spelas nu trycker du på och sedan på Ange som ringsignal (eller Mer > Ange som ringsignal).
  4. Tryck på Ringsignal eller Ringsignal för kontakt. Om du väljer Ringsignal för kontakt, välj de kontakter du vill förknippa ringsignalen med.

Klippa en mp3-ringsignal

Använd ringsignalsklipparen i programmet Musik om du endast vill använda en del av låten som ringsignal.
  1. På skärmen Spelas nu trycker du på och sedan på Använd in som ringsignal > Klipp ringsignalen.
  2. Dra de två reglagen till den del där du vill att ringsignalen ska börja och sluta.

Förmer exakt klippning, tryck på den vänstra eller den högra pilknappen . Tidsmarkeringarna indikerar var i låten du befinner dig.

3. När du är klar med klippningen trycker du på Ange som.
  4. Välj om du vill ställa in den klippta låten som din Ringsignal eller Ringsignal för kontakt.
Tips: När du trycker på på startsidan och sedan trycker på Inställningar > Ljud > Ringsignal visas den klippta låten i ringsignallistan.

*Skriv in din kommentar här …
htc-incredible-s