Skapa en uppspelningslista

Personanpassa din musik med uppspelningslistor. Skapa en uppspelningslista med dina absoluta favoritlåtar eller skapa en som matchar hur du känner dig just idag. Du kan göra så många uppspelningslistor du vill.
  1. På startsidan trycker du på > Musik.
  2. Tryck på > Uppspelningslistor.
  3. Tryck på .
  4. Ange ett namn på uppspelningslistan.
  5. Lägg till låtar genom att trycka på .
  6. Tryck på för att välja kategori och bläddra efter låtar.
  7. Markera kryssrutorna för de låtar som du vill lägga till i uppspelningslistan och tryck på Lägg till.
  8. Tryck på Spara.

Spela upp låtarna i en uppspelningslista

1. På startsidan trycker du på > Musik.
  2. Tryck på > Uppspelningslistor.
  3. Tryck på en uppspelningslista och sedan på den låt du vill spela först.
När du trycker på en låt i listan för att spela den uppdateras listan Spelas nu med låtarna från din spelningslista.

Hantera spellistor

Då du skapat en spellista kan du lägga till fler låtar i den, arrangera dem i ordning och mycket mer.

1. På startsidan trycker du på > Musik.
  2. Tryck på > Uppspelningslistor, och sedan på den uppspelningslista du vill redigera.
  3. Tryck på och sedan på Redigera uppspelningslista.
    Lägg till låtar
    1. Tryck på .
    2. Tryck på för att välja kategori och bläddra efter låtar.
    3. Markera kryssrutorna för de låtar som du vill lägga till i uppspelningslistan och tryck på Lägg till.
    Ordna om låtar Tryck på och håll ned i slutet av den låttitel du vill flytta. När raden är markerad drar du den till dess nya position och släpper sedan upp.
    Radera låtar Markera kryssrutorna för låtar som du vill radera från uppspelningslistan.
    Ändra spellistans namn Skriv in det nya namnet på uppspelningslistan i titeltextrutan.
  4. Tryck på Spara.

Radera spellistor

1. På startsidan trycker du på > Musik.
  2. Tryck på > Uppspelningslistor.
  3. Tryck på och sedan på Radera uppspelningslistor.
  4. Markera de spelningslistor du vill radera och tryck på Radera.