Kamerans grunder
APPAR OCH FUNKTIONER

Kamerans grunder

När du reser i arbetet eller på semester kan du ta foton och spela in videoklipp av resan och mötena med HTC Incredible S.
Öppna kameran genom att trycka på på startsidan och sedan trycka på Kamera.

På sökarskärmen hittar du följande skärmkontroller och skärmindikatorer:

• Autofokusindikatorn avslöjar var på bilden fokus befinner sig.
  • Använd skärmkontrollerna för att växla mellan foto- och videoläge, lägga till effekter, zooma in eller ut, med mera.

*Skriv in din kommentar här …
htc-incredible-s