Ställa in alternativ för webbläsaren

Anpassa webbläsaren till dina surfvanor. Ställ in alternativ för visning, sekretess och säkerhet när du använder webbläsaren.
Från webbläsarskärmen trycker du på och trycker på Inställningar.

Ställa in din startsida

1. Från webbläsarskärmen trycker du på och sedan trycker du på Inställningar > Allmänt > Ange hemsida.
  2. Välj den startsida du vill använda.

Välja när du ska visa Adobe Flash-innehåll

Välj vilket Adobe Flash-innehåll du vill se på en webbsida och när du vill se det.
  1. Från webbläsarskärmen trycker du på och sedan på Inställningar > Avancerat > Aktivera Flash och plugin-program.
  2. Tryck på På begäran.

Efter att ha valt På begäran kan du visa Adobe Flash-innehållet genom att trycka på på webbsidan.