Ansluta till Internet via en dator

Om du tillfälligt inte har tillgång till Internet kan du ändå ansluta till webben via datorns Internetanslutning.

Viktigt: Innan du kan använda datorn som modem måste du installera HTC Sync i datorn.
  1. Kontrollera att datorn är ansluten till Internet.
    Obs!: Två saker att kontrollera angående datorns Internetanslutning. För det första kan du behöva stänga av brandväggen i det lokala nätverket. För det andra, om din dator ansluter till Internet via PPP (t.ex. uppringd anslutning, xDSL, eller VPN), stöder Internetpassage enbart TCP-protokollet.
  2. Anslut HTC Incredible S till datorn med den medföljande USB-kabeln.
  3. På skärmen Välj en anslutningstyp trycker du på Internetpassage och trycker sedan på Klart.