Skicka ett e-postmeddelande

1. På startsidan trycker du på > E-post.
  2. Växla till det e-postkonto du vill använda.
  3. Tryck på .
  4. Fyll i en eller flera mottagare.
    Tips: Vill du inkludera fler mottagare i en kopia (Cc) eller en dold kopia (Bcc) av e-postmeddelandet? Tryck på > Visa Kopia/Dold kopia.
  5. Ange ett ämne och skriv därefter meddelandet.
  6. För att bifoga en bilaga, tryck på Bifoga och välj sedan vad du vill ha.
    Tips: Ska du skriva ett e-postmeddelande med hög prioritet? Tryck på > Ange prioritet.
  7. Tryck på Sänd eller skicka senare genom att trycka på Spara som utkast.

Fortsätta med ett meddelandeutkast

1. I inkorgen för e-postkontot trycker du på > Utkast.
  2. Tryck på meddelandet.
  3. När du redigerat klart meddelandet trycker du på Skicka.