KOMMUNIKATION
Lägga till ett Microsoft Exchange ActiveSync-konto
KOMMUNIKATION

Lägga till ett Microsoft Exchange ActiveSync-konto

Du kan synkronisera med Microsoft Exchange Server 2003 Service Pack 2 (SP2) eller senare.
Obs!: Du kan lägga till upp till 15 Exchange ActiveSync-konton i HTC Incredible S.
  1. På startsidan trycker du på > E-post.
  2. Gör något av följande:
    • Om detta är första gången du lägger till ett e-postkonto i E-post trycker du på Microsoft Exchange ActiveSync på skärmen Välj en postleverantör.
    • Om du redan har lagt till ett e-postkonto i E-post trycker du på och sedan på Nytt konto. Om skärmen Välj en postleverantör visas trycker du på Microsoft Exchange ActiveSync.
  3. Ange uppgifterna för Exchange ActiveSync-kontot och tryck på Nästa.
    Obs!: Om företagets Exchange Server inte stöder automatisk upptäckt måste du ange dina Exchange Server-inställningar. Be din Exchange Server-administratör om ytterligare information.
  4. Välj önskade synkroniseringsalternativ och tryck sedan på Nästa.
  5. Ange kontonamn och tryck sedan på Avsluta inställning.

*Skriv in din kommentar här …
htc-incredible-s